Sense - Avui

Bundchen evita les polèmiques

Gisele Bundchen va impactar ahir a Eivissa marcant la seva estilitzada figura dins d’un vestit blanc d’Hervé Legér, el dissenyador novaiorquès que vesteix les celebrities quan volen anar ajustades (la Beckham n’és un exemple).

Malgrat el fort vent, la top es va mostrar més que estiuenca en la festa de presentació de la nova col·lecció d’ulleres de sol Vogue, una firma amb la qual col·labora des del 2006 i a la qual ara aporta sis dissenys propis, “fascinants i radiants com una top model”.

En un castellà esquitxat de brasiler –“parlo portunyol”, deia–, la model que més va facturar l’any passat es va mostrar orgullosa de ser tota una triomfadora : “No sé si tot el que toco es converteix en or, però si és així, m’agrada”, deia.

Però per consolar una mica la resta de mortals apuntava: “A la meva feina hi vaig a treballar, i de vegades em diverteixo, i d’altres no”. No sabem si s’ho va passar bé quan tenia 18 anys –Gisele va ser descoberta per un caçatalents als 13 menjant-se una hamburguesa– i va posar supersexi per a unes imatges d’Irving Penn que ara Christie’s subhastarà en el mateix paquet que les de Carla Bruni. La model no entén l’expectació que han aixecat i assegura que no hi dóna ni la més mínima importància.

El que sí que diu és que viu un moment feliç amb el seu nou nòvio, el quarterback del New England Patriots, Tom Brady, a qui considera “un home autèntic i amb carisma que em dóna tot el que necessito”.

L’estrella del futbol americà s’allotjava amb ella a l’Hotel Atzaró, però no es va deixar veure, ni tampoc vam poder saber què opina de la polèmica encetada per la primera portada que el Vogue nord-americà dedica a un home negre.

Hi ha qui, en lloc de veure-hi, per exemple, una picada d’ullet a Obama, ja l’ha titllada de racista. Hi apareix Lebron James, el jugador de bàsquet que està cridat a ser el successor de Michael Jordan en actitud un pèl salvatge amb una fràgil Gisele ben bé com si fossin King Kong agafant Fay Wray.

Els seus detractors diuen que la foto, d’Annie Leibovitz, posa l’accent en l’estereotip d’home negre salvatge que vol una blanca, mentre que la revista es defensa assegurant que els dos surten “divins” i el mateix jugador afirma que la postura violenta és deu al fet que “vaig voler transmetre emoció”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.