Canals

Sau brilla a Roda de Berà

El festival Estiu a la Pedrera de Roda de Berà arriba aquest any a la seva vuitena edició amb un cartell molt potent, del qual destaquen tres noms: Sau, Judit Neddermann i Joan Rovira. Nou concerts i espectacles que es duran a terme entre l’1 de juliol i el 2 de setembre a l’antiga pedrera de l’Elies, un entorn emblemàtic de més de 6.500 metres quadrats envoltat de natura.

El festival arrencarà el dissabte 1 de juliol, a les 10 del vespre, amb l’actuació del Grup Coral Verge de Berà. El cantautor ebrenc Joan Rovira prendrà el relleu el 8 de juliol i el dissabte següent, el dia 15, és el torn de la tarragonina Anna d’Ivori.

Tribut a Serrat

Els dos últims dissabtes de juliol, el 22 i el 29, els completen la banda A Contra Blues, que hi presentarà la seva gira de 15 anys, i un tribut a Joan Manuel Serrat amb les cançons més conegudes del noi del Poble Sec. L’agost arrencarà el dia 5 amb un dels plats forts, la cantant barcelonina Judit Neddermann, que hi presentarà el seu darrer disc, i el dia 12 els osonencs pioners del rock català Sau presentaran el darrer treball, Mil i una nits i uns quants dies, amb el nou segell Sau 30, sorgit en el trentè aniversari del grup original. El 19 d’agost la cubana Telva Rojas presentarà Els meus boleros Cuba. I finalment, el 2 de setembre, tancarà el cicle la projecció d’una pel·lícula dintre del festival Fic Cat.

Estiu a la Pedrera De l’1 de juliol al 2 de setembre www.rodadebera.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia