Canals

Neix Festivals de Terres de l’Ebre

Col·lectiu Cultura, una empresa de les indústries culturals amb seu a les Terres de l’Ebre que té com a objectiu fer visible el teixit professional cultural en territoris no metropolitans, ha creat la marca Festivals Terres de l’Ebre, la primera iniciativa privada que uneix un territori a través de la cultura.

Festivals Terres de l’Ebre el formen avui dia 15 festivals adherits: A Cel Obert; Artèria Tortosa; DeltaChamber Music Festival; Deltebre Dansa; EbreLumen; Eufònic-Festival d’Arts Sonores, Visuals i Digital-performatives; Front-Mostra Internacional de Cinema de Conflicte i Pau; In-FCTA; Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat; Les Nits de Tyrika; Músiques en Terres de Cruïlla; Proto-fest; Rihihiu; Terres Travel Festival, i Toca’m.

Les quatre comarques de les Terres de l’Ebre ofereixen un ampli nombre de festivals durant tot l’any, una oferta cultural que reuneix un públic de més de 200.000 persones i té un impacte econòmic per al territori de més de 2 milions d’euros anuals.

La marca Festivals Terres de l’Ebre, ideada com una plataforma col·laborativa, identifica, mostra i fa d’altaveu de tots els festivals adherits amb l’objectiu d’emprendre accions conjuntes que permetin amplificar la visibilitat i la viabilitat dels projectes culturals, així com rendibilitzar recursos i generar noves audiències. Podeu consultar el cartell de tots els festivals adherits al web www.festivalsterresdelebre.com.

Festivals de Terres de l’Ebre www.festivalsterresdelebre.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia