Canals

Anòlia, del jazz al ‘reggaeton’

El festival de música Anòlia arriba aquest juliol a la 35a edició. Va néixer a ritme de jazz, però des de llavors ha anat ampliant la seva oferta musical a tots els estils. Enguany rememora els seus inicis amb l’actuació d’un grup de jazz de la ciutat, Dr. Jazz Friends. L’espai que emmarcarà el festival tornarà a ser el pati del Museu de la Pell, del 12 al 15 de juliol. La finalitat de l’Anòlia sempre ha estat esdevenir un festival de música d’estiu amb gran diversitat de programació, fer-se ressò dels artistes emergents, fomentar els grups locals i reunir una heterogeneïtat de públics. Enguany també hi actuaran el grup igualadí B-Back i Triquell, que amenitzaran la cloenda de l’European Balloon Festival els dies 7 i 8 de juliol.

També hi ha rumba catalana de producció anoienca amb La Séptima Trastada, i les joves i captivadores propostes de Lal’ba i Ven’nus, la cantautora sabadellenca Valèria N. Saurí, una de artistes més captivadores de la nova escena del pop de butxaca. El programa inclou dos esquers per atraure públic jove: els consagrats i emblemàtics Gertrudis i un dels referents més populars de la nova generació catalana de trap i reggaeton com són els joves membres de 31 FAM, el plat fort del segon dissabte de festival on la banda sabadellenca de música urbana, formada per Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam, presentarà el seu quart disc, Bona fe (Delirics, 2023).

Anòlia Del 7 al 15 de juliol www.igualada.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia