Canals

Rubén Blades torna al Cruïlla

L’explosiva nit llatina l’any passat al Cruïlla tindrà una segona part amb el retorn de Rubén Blades i la Roberto Delgado Big Band, protagonistes, el 6 de juliol, d’una jornada amb actuacions, també, d’Omara Portuondo, Los Van Van o Bomba Estéreo.

El festival barceloní tornarà aquest any al format de quatre dies de concerts al Fòrum, fent una vegada més bandera d’un eclecticisme artístic sense complexos. Dimecres, en el marc d’una jornada inaugural amb gran sensibilitat per a les músiques urbanes, hi actuaran, entre d’altres, Las Ninyas del Corro, Tesa, Santa Salut i l’eufòric Triquell. Dijous, a més de les figures llatines ja esmentades, serà el dia per veure Judit Neddermann i Rodrigo Cuevas. Divendres, amb un perfil més anglosaxó, s’espera al festival bandes com ara The Offspring, Franz Ferdinand i Sigur Rós. I, dissabte, finalment, més enllà de Placebo o Moderat, serà el dia per retrobar-se a Barcelona amb els mallorquins Antònia Font i gaudir de les noves propostes, entre d’altres, de Pau Vallvé, Renaldo & Clara i Stay Homas.

El Cruïlla, que vol esdevenir a curt termini un festival que generi zero residus, eliminarà el tradicional got amb la marca distintiva i n’oferirà un que es podrà fer servir en altres esdeveniments.

Cruïlla Del 5 al 8 de juliol https://www.cruillabarcelona.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia