Canals

Estores per fer volar la imaginació

La forma, la textura i el color d’una estora pot canviar completament l’aspecte d’una casa. Ara són moda les fibres naturals.

Les noves tendències destaquen en l’ús de teixits naturals i una paleta de colors que reflecteix la naturalesa i l’harmonia.

L’elecció adequada de les estores pot canviar completament l’aspecte d’una habitació i afegir un toc especial a la decoració. Les noves tendències destaquen en l’ús de teixits naturals i una paleta de colors que reflecteix la naturalesa i l’harmonia. Els teixits naturals són una opció popular a l’hora de vestir les finestres. El cotó, el lli i el cànem són alguns dels materials preferits per a les estores. Aquestes fibres ofereixen un aspecte orgànic i autèntic als espais interiors.

Pel que fa als colors, les tonalitats naturals són les protagonistes de les tendències en estores per a aquest any. Ara bé, també hi ha una tendència cap a colors més atrevits inspirats en la natura, com els verds suaus, els blaus serens i els tons terrosos i granats, que aporten frescor i vitalitat a l’espai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a