Canals

Les cares de la notícia

PRESIDENT DE COLÒMBIA

Gustavo Petro
Agenda progressista
S’ha convertit en el primer president progressista de la història de Colòmbia, l’únic país llatinoamericà que fins ara sempre ha tingut governs conservadors. Petro ha promès impulsar la pau, lluitar contra la corrupció, fer polítiques inclusives, feministes i de protecció del medi ambient.

MINISTRE D’AFERS ESTRANGERS D’EGIPTE

Sameh Shoukry
Alto el foc a Gaza
La mediació d’Egipte ha aturat l’escalada de violència a la franja de Gaza, on els bombardejos de l’última setmana per part d’Israel han causat la mort d’almenys 44 persones, 15 de elles, menors. També s’ha negociat posar fi al bloqueig de combustible que afectava hospitals palestins.

CONSELLERA DE JUSTÍCIA

Lourdes Ciuró
Candidats a maltractar
Que els maltractadors d’animals amb una sentència ferma no puguin tenir la guàrdia i custòdia dels fills menors d’edat en cas de separació –i a la inversa– és de sentit comú, i finalment el Departament de Justícia ha decidit tenir-ho en compte en la modificació del Codi Civil català.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.