Two lovers

Phoenix entre 2 dones

Després de deixar la seva petjada en el cinema de gàngsters amb pel·lícules com La nit és nostra, James Gray fa un canvi radical de gènere per presentar un drama romàntic protagonitzat pel seu actor preferit, Joaquin Phoenix. Inspirat lliurement en la novel·la Nits blanques, de Dostoievski, el film ens presenta la història de Leonard, que, després d'intentar suïcidar-se, torna al pis dels seus pares (Isabella Rossellini i Moni Moshonov) i coneix dues dones: una veïna atractiva i apassionada (Gwyneth Paltrow) i la filla d'un empresari que els seus pares veuen amb bons ulls (Vinessa Shaw).

Gray mostra una sorprenent capacitat per captivar l'espectador amb el retrat d'aquests personatges i per fer-li compartir el dilema amorós i vital a què ha de fer front Phoenix, entre l'estabilitat i l'afecte o l'amor apassionat i tempestuós. La pel·lícula es va presentar al Festival de Canes del 2008, però ha trigat dos anys a arribar a les nostres pantalles.

Direcció: James Gray. Intèrprets: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Isabella Rossellini. EUA-França, 2008.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Two lovers

«Two lovers»

Gènere: Drama romàntic
Direcció: James Gray.
Intèrprets: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a