El Temps

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Divendres sense canvis

  • VÍDEO: La predicció meteorològica per aquest divendres 3 de febrer

Cel serè en general, un dia més sense precipitació. Malgrat tot, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l’altiplà Central. La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta, sobretot a l’interior, sempre amb alt contrast entre les nocturnes i les diürnes. La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé fins a migdia serà regular o localment dolenta a punts de l’altiplà Central.

Bufarà vent de component nord al nord del Cap de Creus, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al principi del dia; a la tarda afluixarà. A més, fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat a les Terres de l’Ebre. A la resta del territori, a l’inici i final del dia serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral; mentre que la resta del dia predominarà el component sud i oest fluix amb algun cop moderat. A més, a cotes altes del Pirineu bufarà vent de component nord, fluix amb algun cop moderat, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia