Necrològiques

ECONOMIA

Mor l’advocat Jorge Vilanova, secretari general de la mútua Asepeyo

El dirigent barceloní tenia 57 anys i era especialista en accidentalitat laboral

L’advocat Jorge Vilanova Martínez-Frías (1966, Barcelona), secretari general de la mútua Asepeyo, va morir dimarts als 57 anys. La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquest matí al tanatori de Sant Gervasi. Vilanova, especialista en l’accidentalitat laboral, va ser nomenat pel càrrec el gener del 2020. Havia entrat a la mútua el 1992. Durant aquests anys havia ocupat diferents llocs de responsabilitat, com ara el de director de l’assessoria jurídica, el de director de prestacions i el de subdirector general de gestió.

Es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona. També era diplomat en Dret Europeu per la Universitat de Dublín i es va doctorar en el programa de desenvolupament directiu de l’escola de negocis IESE.

Asepeyo és una de les mútues d’accidents de treball i malalties professionals més rellevants i amb més clients a l’estat espanyol des de la seva creació el 1915 per part de Jesús Serra i Santamans, conegut perquè va ser president del Reial Club de Tennis Barcelona i fundador de l’estació d’esquí de Vaquèira-Beret.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia