Necrològiques

POLÍTICA

Mor l’històric regidor i líder d’Iniciativa a la Llagosta Pedro Fernández

Entre l’oposició i l’equip de govern va estar-se 20 anys a l’Ajuntament (1987-2007)

El conegut activista de la Llagosta (Vallès Oriental) Pedro Fernández Pérez, que va ser regidor a l’Ajuntament de la vila durant vint anys (1987-2007), va morir diumenge a Colòmbia, segons ha informat el consistori en una nota oficial.

El polític local va ser durant molts anys edil a l’oposició com a líder d’Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) però també va tenir responsabilitats de govern després que l’agrupació local del partit aprovés un pacte amb el PSC. Va ser un històric membre de la secció local de CCOO. El 2009 va ser escollit president d’ICB a la Llagosta.

Fernández, que en la seva etapa a ICV sempre va ser l’alcaldable, va deixar l’Ajuntament el 2007, tot i que el 2011 va estar al costat del seu company de partit Alberto López quan aquest va ser escollit com alcalde.

En l’àmbit professional va treballar a l’empresa Aismalibar, en al qual va ser el president del comitè d’empresa. Va estar sempre molt vinculat a l’activitat veïnal i social de la vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia