Necrològiques

Societat

Mor Francisco García, històric socialista de Reus i president del Centro Cultural Extremeño

‘Paquito’ també va ser un dels grans activistes veïnals del municipi

L’històric militant socialista de Reus Francisco García Guerrero (Jerez de los Caballeros), president del Centro Cultural Extremeño, ha mort als 79 anys, segons ha anunciat el partit, després d’una llarga malaltia.

El primer secretari del PSC a Reus, Andreu Martín, ha recordat en declaracions recollides pel “Diari més” la rellevància de “Paquito”, com era conegut, per al municipi: “Ha deixat un llegat molt valuós, sobretot entre la comunitat extremenya de Reus gràcies al compromís que sempre ha tingut per vincular els nouvinguts de la seva terra amb la nostra ciutat sense que perdessin el vincle amb els seus orígens”. García va rebre el 2013 una medalla commemorativa al seu municipi de naixement en una visita oficial amb la participació de regidors del consistori.

Garcia va ser president del centre extremeny des de la seva fundació, el 1987. També va ser un dels fundadors de l’associació de veïns del barri Juroca el 1975 i d’un dels consells de districte de la ciutat.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà divendres al tanatori de Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia