Necrològiques

Ens ha deixat en Quim Masferrer i Planiol, ‘el Nino’

El nostre company i amic Nino ens ha deixat. Ell havia format part durant molts anys del coro de Farners, fins que el seu delicat estat de salut no li ho va permetre. Formava part de la veu de tenors segons, i, tot i que la seva veu no tenia una gran potència, s’integrava molt bé al conjunt. Ens unien vincles familiars, ja que era cosí germà del meu pare i tots dos eren fills únics, raó per la qual tenien una relació molt estreta, com si fossin germans. Posats a pensar, m’adono que els seus avis eren els meus besavis. Tothom el coneixia com a Nino, un nom que va heretar del seu pare, de qui una noia veïna seva de Can Companyó del carrer Camprodon deia que “era tan bonic que semblava un nino...”

Havia estat una persona molt dinàmica i treballadora; recordo que durant una època feia quatre feines simultàniament: fuster d’ofici, barber els dissabtes, projectista al Cinema Fèmina els diumenges, i encara li quedava temps per cobrar rebuts d’assegurances per les cases i cuidar la seva vinya al costat del torrent Aranelles, a la zona de Can Fàbregas. Com a fuster era molt valorat pels seus clients i va realitzar feines de gran perfecció a moltes llars de Santa Coloma, com per exemple la masia de Can Llorell del Veïnat de Vallors.

Últimament, la seva delicada salut li havia fet disminuir l’optimisme i el bon humor que l’havia caracteritzat sempre. La seva mort sobtada ens ha afectat a tots.

Descansa en pau, amic i company Nino; totes les famílies dels Cantaires de Farners et recordarem sempre, siguis on siguis.

El nostre més sentit condol a tota la seva família.

(*) Mestre director, en nom dels Cantaires de Farners

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia