Necrològiques

A Carles Bronsoms, gran tenor i amic

Una pena molt gran ens va envair dilluns passat quan vam saber que ens havia deixat en Carles Bronsoms, qui havia estat el president i cantaire de la nostra coral Saba Nova de Girona.

En Carles sempre va ser un apassionat del cant, però sobretot era un excel·lent company, una persona generosa que es feia estimar i amb un gran sentit de l’humor. Les seves qualitats humanes van fer que per a nosaltres esdevingués l’ànima de la coral, un puntal en el qual ens podíem recolzar.

Recordant en Carles ens venen a la memòria tots els bonics moments passats cantant amb ell. Sempre tenia paraules d’ànim i afecte envers els companys; la seva simpatia i amabilitat eren de ben segur la seva manera de compartir la felicitat que li produïa el fet de dedicar-se a l’art de cantar.

Carles, la teva marxa ens produeix tristesa però alhora sentim un gran agraïment per l’amistat i per totes les vivències compartides. Te n’has anat però sempre restaràs en el nostre cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia