Necrològiques

En record d’Elena Rosa Oliveras

Uns nostres amics, el conegut ginecòleg Dr. Xavier Ymbert i la seva esposa, M. Rosa Jubany, acaben de comunicar-nos la pèrdua de la mare d’ell, l’Elena Rosa Olivera. Tenia 92 anys, per tant una edat considerable, malgrat que, per perdre una persona estimada, i encara més quan es tracta de la que ens donà la vida, mai és el moment adequat. I encara menys en aquest cas, perquè, com que necessitava un ajut continuat, es van veure obligats a haver-la d’ingressar a la residència per a la gent gran de la Creu de Palau.

Va ingressar pocs dies abans del confinament; per tant, han estat molts dies sense poder-la veure, tot i que, com que la veien malament –tot i que no per la Covid-19–, dues o tres vegades, la darrera dos dies abans del traspàs, els van permetre estar uns instants amb ella, la qual cosa els ha fet més llevadora, als uns i als altres, la tristor de la pèrdua.

El record de la difunta, a part de la tristor, els comporta un sentiment d’agraïment envers les empleades de la residència, que, segons ella mateixa els va dir, l’han tractada en tot moment amb la màxima atenció i delicadesa, fins i tot ben protegida del contagi de la Covid-19, cosa que els familiars de l’Elena els agraeixen ben sincerament, de tot cor. Precisament, en un moment en què les residències de la gent gran han suportat moments ben complicats i tristos, l’agraïment encara és més gran. Que al cel sia l’Elena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia