Necrològiques

En record d’un bon professional

El tapisser Matías Oliveras va morir el dia 4 d’abril als 86 anys

Sigui o no pel coronavirus actual, aquests dies va faltant molta gent gran, ara ha tocat a un bon professional, un tapisser gironí de fa molts anys.

Abans estava a rambla Canalejas, i fa temps vingué a Bernat Boades, o sigui, al barri de Güell-Devesa, on té la clientela assegurada. En més de mig segle, el taller Oliveres té a Girona molts mobles entapissats, i molts particulars, despatxos i centres s’han servit del tracte de les seves mans.

D’entrada podia semblar un xic seriós, un home d’aquells que van per feina, però en Matías era molt bonhomiós, i perfeccionista, en tot el que feia. Cal dir que la seva esposa, Elisa, també col·laborava en el que podia, tots dos feien una bona parella, s’ajudaven, tot fent-se companyia.

Arribada l’edat de jubilació, el seu fill David n’agafa les regnes, i com que va tenir un mestre molt bo, ell n’ha agafat la seva empremta.

Ara per culpa del coronavirus, és clar!, no podran acomiadar-lo com caldria, fins que tot es torni a estabilitzar, però ell ja descansa a l’altra vida. Que al cel sia!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia