Necrològiques

Mn. Ramon Oller i el seu pas per la Cellera de Ter

Mn. Ramon va compartir fins fa poc dinou anys de la vida del poble de la Cellera de Ter com a rector. El seu traspàs ens dol i ens fa valorar més el seu treball entre nosaltres.

Aquells que per càrrecs o serveis hi varen tenir un contacte més directe saben prou bé de la seva dedicació i generositat envers el poble, i de tots els que en formem part sense distinció d’afiliacions o creences, i del seu compromís inequívoc al país i la parròquia. Tan bon punt va arribar, el 1999, va assumir plenament el treball encetat pels seus predecessors, que va continuar amb il·lusió: les colònies per a la gent gran, les diades de la parròquia, els pelegrinatges anuals a la Salut, Montserrat i Lurdes, encara vigents. L’arranjament i revitalització de l’ermita dels sants Just i Pastor, i la consolidació de la mostra de pessebres donen testimoni de la seva dedicació.

No podem oblidar el seu treball a Càritas i amb els Amics dels Malalts amb tants vessants d’ajuda i solidaritat. Igual que amb el casal i l’Agrupament Puig d’Afrou. Tampoc el compromís amb el Centre Cultural Parroquial. Qui no recorda la seva iniciativa de recuperar les escenes de la Passió o la faceta d’actor en els Pastorets, i els concerts que va promoure o el seu suport, no sempre fàcil, a les activitats durant el Procés? A més de la col·laboració cedint els espais parroquials a activitats tan innovadores com els festivals FADE o diverses propostes culturals inèdites? Tot sense deixar de banda el contacte amb els grups parroquials. A més, també va haver de compartir la tasca de rector amb les parròquies d’Osor i el Coll, del bisbat de Vic, i altres càrrecs. Malgrat tanta activitat, sempre va trobar un moment per atendre discretament l’interessat.

Per tants serveis que ens va dedicar, bé li podem dir ara: gràcies, mossèn Ramon!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia