Necrològiques

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En obrir el diari, el 15 de febrer, hi vam trobar una necrològica acompanyada d’un sentit escrit sobre la pèrdua d’un home noble. Conegut promotor immobiliari, tot i que ja estava jubilat, els que, per professió, vam tractar-lo el recordem pel tracte d’amistat. La gent del Gremi de Promotors estan tristos per la seva pèrdua; en Joan va ser un dels seus fundadors i durant un temps en tingué la presidència.

Era un home bo i conciliador, amb una gran dedicació a la seva feina. Potser precisament per ser massa bo i honrat tingué problemes a l’empresa. Recordem la tasca que feu Eugesa en el camp dels habitatges de protecció, que va fer tot pensant en la gent modesta, perquè pogués tenir aquesta opció. Era un dels grans defensors de la llei d’habitatges de protecció oficial, una pràctica en la qual feu un gran servei i en què va impartir l’ús del contingut, en general.

Però el tema immobiliari a poc a poc va agafar altres vessants, als quals li va costar adaptar-se, i pel camí va trobar entrebancs. Però els afrontà amb enteresa, amb la seva bonhomia habitual, mantenint la seva peculiar noblesa i el tracte amistós i cordial. Era saltenc, per la seva naixença, i, tot i que vivia a Girona, continuava sent de Salt en essència. Gran amant de la família i de la seva dona, a tots ells els donem el condol, i també al Gremi de Promotors; tots els que el coneixíem guardarem d’en Joan un bon record.

Que al cel sia i en pau hi reposi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia