Necrològiques

Jordi, no t’oblidarem

Sense poder deixar de pensar en el que ha passat i sense saber com afrontar aquest profund dolor, en què la sensació d’impotència i d’injustícia barrejada és la que predomina, l’únic que he pogut fer és escriure aquestes línies. Després d’aquest cop tan dur que ens acaba de donar la vida, del tot inimaginable i inesperat, que ens deixa sense marge de maniobra ni temps de reacció, el pensament no para de recordar-te mostrant-me imatges de molts moments viscuts.

Jordi, ets una bona persona com n’hi ha poques, esportista, sempre amb ganes de fer coses, de tot i amb tothom. Per mi ets un gran company, un gran amic i un excel·lent educador. Només cal veure l’admiració i l’estima de tots aquells nens i nenes que han tingut la sort de tenir-te. T’has convertit en un referent per a ells i en un mirall en qui reflectir-se. El futbol ha estat una part molt important de la teva vida, i em vas demostrar que veies el futbol de base d’una manera que poca gent és capaç. Gràcies per acompanyar-me en aquella etapa, i sobretot per continuar-la després, seguint fent allò en què creies i que t’agradava, sempre amb la teva passió i les ganes que et caracteritzen i et fan únic. Com tu deies: “Cap jugador és tan bo com tots junts...” I jo hi afegiria que pocs jugadors tenen la sort de tenir un educador com tu.

Sempre m’he sentit un més de la família, i a mi, que no tinc germans, vosaltres, Xavier, Quim i Jordi, m’heu ensenyat, a través d’aquesta “distància propera”, el millor dels vincles que uns germans poden tenir. Xavi i Teresa, sou uns magnífics pares i heu d’estar orgullosos de la família que heu format i de la qual moltes vegades m’heu fet sentir part.

Per acabar, voldria fer-te una forta i càlida abraçada a tu, Anna. La vostra relació d’amor que vau començar de tan joves i que heu mantingut al llarg dels anys em fa sentir reflectit i orgullós que encara existeixin històries d’amor sinceres i verdaderes. Gràcies per ensenyar-nos que encara és possible. Ets la millor companya de viatge que en Jordi podia tenir.

Jordi, l’empremta que m’has deixat, a mi i a tots nosaltres, és tan forta que farà que mai t’oblidem.

T’estimem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia