Necrològiques

Per a en Pere

Feia temps que estava malalt i ho sabíem, però tots nosaltres encara cobejàvem l’esperança que podia guanyar aquesta dura batalla. No ha estat així... En aquests moments, l’aflicció de saber que ja no hi és ens pot fer oblidar el coratge d’en Pere no tan sols per viure, sinó també per mantenir-se viu, obert a la vida en la seva plenitud. Aquesta mateixa determinació el va fer conegut per molta gent a Banyoles, des de l’àmbit dels serveis fins al seu lloc de treball com a inspector de la via pública a l’Ajuntament.

Era una persona amable i cordial, que sabia tractar les persones en qualsevol circumstància. Així és com també el recorden molts dels paraires del mercat de Banyoles.

Ens hauria agradat tant veure’l de nou fent la seva feina que, per a nosaltres, els dimecres de mercat ens el retornaran fugaçment, encara que sigui només una breu il·lusió.

Et recordem, Pere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia