Necrològiques

Joaquim Sánchez Cortacans

Tresorer de l’Associació de Veïns Pla de Palau-Sant Pau, de Girona

Ahir ens va deixar Joaquim Sánchez Cortacans, tresorer de l’Associació de Veïns Pla de Palau-Sant Pau, de Girona, a l’edat de 69 anys.

En Quim ha estat durant més de 20 anys un referent al barri de Sant Pau. L’associació es va fundar el 1985, i ben aviat en Quim i la seva vídua, la Maite Caritg, es varen implicar a tirar-la endavant organitzant festes i activitats culturals i atenent les necessitats del barri. Ja l’any 1979 s’havia celebrat la primera festa major del barri, que entre d’altres finalitats perseguia ajudar en el finançament de les obres de la parròquia de Sant Pau.

Aquesta imbricació entre la parròquia i l’associació fa que la cerimònia de comiat l’hagin volgut oficiar amb la participació de mossèn Ignasi Forcano, que des de 1987 fins a 2012 va ser el rector de la parròquia i un bon veí de la família.

En Quim ja havia estat vocal i tresorer de l’associació, però aquests darrers cinc anys ha estat també pendent del dia a dia de La Pauleca, espai de lleure promogut per l’associació en el marc dels pressupostos participats de l’Ajuntament de Girona. Aquest dia a dia comprèn tant el control de la comptabilitat i de la contractació com també la compra del material i dels aliments (el berenar diari) que aquest espai necessita. En Quim també era una peça clau a l’hora de preveure el material, les instal·lacions i els tractes amb els firaires a l’hora d’organitzar fires, mercats i la festa major del barri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia