L'alcaldessa de Cubelles estudiarà alternatives per desplaçar el mòdul de servei de socorrisme del passeig

L'alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, estudiarà la possibilitat de desplaçar el polèmic mòdul de salvament marítim que l'Ajuntament ha situat davant del passeig, segons va assegurar en el ple de dilluns. Un grup de veïns i comerciants de la zona marítima, entre els quals hi ha la propietària del bar La Lluna, just davant del qual s'ha situat el mòdul, va protestar i exigir al govern la seva reubicació. El col·lectiu es queixa que la instal·lació tapa les vistes al mar i afecta el negoci de la propietària del bar, que va intervenir en el ple. ICV, el PP, Iniciativa per Cubelles i Entesa per Cubelles van donar suport a la reivindicació dels comerciants. L'alcaldessa va acabar comprometent-se a estudiar les possibilitats del canvi d'ubicació del mòdul aquest mateix estiu, sempre que això «no suposi un greuge» per algun altre comerciant de la zona.

Enel ple, el govern local (PSC, CiU i ERC) va aprovar en solitari la modificació del pressupost per incorporar dos milions d'euros del romanent de Tresoreria per a factures d'altres exercicis i per ampliar partides de l'actual. Al nou pont del riu Foix s'adjudica una partida de 250.000 euros, un increment en el cost del projecte que correspon a diverses millores que s'hi han incorporat, segons el govern.

L'Entesa va criticar que el govern no hagi permès a l'oposició participar en l'ampliació del pressupost; en el mateix sentit, el PP va criticar la falta d'informació sobre la proposta. Finalment, ICV va recordar que l'Ajuntament ja va aprovar enguany una operació de crèdit de tres milions d'euros i va lamentar que el romanent de Tresoreria no es dediqui a altres «qüestions de magnitud important». El regidor d'Hisenda, Xavier Grau, del PSC, va apuntar que la incorporació del romanent estava inclosa en el pla de mandat i va destacar que el consistori té actualment «una salut financera garantida».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.