Necrològiques

Adeu, president

Fa hores que ens has deixat i ja ens sentim sols. Els nostres sentiments es van esqueixar de cop en saber que ja no hi eres. Ens sembla que encara et trobarem pel carrer, a la barberia o al local social presidint les reunions. Però no serà així: la realitat s’imposa sempre i ens acostumarem a la vida sense la teva companyia.

El que tenim segur és que et recordarem molt sovint. Tal com eres: sempre company, sempre amb sentit de l’humor, fidel al país i a la llengua que hem mamat, sempre alegre i deixant que tothom expressés les seves opinions. A l’aplec de Sant Maurici, que tant t’esperaves, veurem moltes llàgrimes per la teva absència. Accepta-les, si ho pots veure, com un homenatge a la teva noble vida entre nosaltres.

Nosaltres continuarem organitzant les audicions de sardanes tal com a tu t’agradaven: alegres, balladores, senzilles... No et fallarem pas en aquest aspecte. Seguirem el camí que ens has marcat sense imposicions, sense ordres i acceptant l’ajuda dels col·laboradors: particulars i entitats.

Adeu, president.

Esperem que el cel existeixi perquè te’l mereixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia