Necrològiques

M. Àngels Ribas i Ansaldo

Treballadora del diari El Punt Avui

M. Àngels Ribas i Ansaldo va morir abans-d’ahir a Girona als 56 anys després de lluitar contra una llarga malaltia. Nascuda el 3 de juliol del 1963 a Barcelona, les seves arrels estan lligades a Monistrol de Montserrat, d’on era originàriament la seva família. Ja de ben petita, als 10 anys, es van instal·lar a Girona, on des d’aleshores ha viscut i treballat. Era mare de dos fills bessons, la Montserrat i l’Albert, i la parella de Carlos Moya Mora des de feia 23 anys, des que es van conèixer –“encara que sembli cursi”– coincidint amb un Sant Valentí. Tant l’una com l’altre, sempre amb el sentit de l’humor al davant de tot.

Emprenedora, va obrir un establiment als anys vuitanta de venda i lloguer de videojocs, Soft, que va ser durant anys punt neuràlgic dels aficionats en l’era dels Spectrum, Comodore i Atari i Amstrad. Un local que va traslladar del barri de Sant Narcís a la Cort Reial, en ple Barri Vell. Va col·laborar també en aquella època a generar un videojoc pioner ambientat en la ciutat de Girona, titulat Rambles.

Des de l’any 1992 es va vincular professionalment a aquest diari. Inicialment va entrar a treballar al departament comercial per, cinc anys més tard, passar a formar part de l’equip d’El Club del Subscriptor. Va treballar-hi del 1997 al 2011, anys en què es va convertir, tal com la recorden els seus companys, en “l’ànima del Club”. A partir del gener del 2011 va integrar-se a la revista Catalonia Today, on va treballar fins a estar de baixa per malaltia. Justament ahir els seus companys expressaven el condol per la seva pèrdua.

Era activa al Twitter, on sempre estava al cas del dia a dia de les notícies, sobretot de caire polític i social, ja que era una ferma i declarada independentista, republicana i feminista. S’estimava la terra i el bon menjar. I, malgrat la malaltia, mai va perdre el sentit de l’humor i la fortalesa d’esperit. La cerimònia de comiat tindrà lloc avui, a les 15.30 h al tanatori de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia