Festes

Cerca

Del
al

Prop de Riudarenes

Divendres, 26 abril 2019

Caldes de Malavella
10a Festa de la Malavella. Esoterisme i misteri d'una llegenda feudal

20.30 fins a l'1.00. Plaça de l'U d'Octubre de 2017. Servei de bar a càrrec del Club Volei Joves Caldes.

21.00. Plaça de l'U d'Octubre de 2017. El retorn de la Malavella i en Suc de Bruc, danses amb els malvats gegantons i el seu seguici, els Grallerss Escaldats, a càrrec de la Colla Gegantera.

Tot seguit. Pregó d'inici de festa, a càrrec d'Empar Moliner. Entrega dels guardons a les malavelles d'honor. I ball amb els gegants amb la dansa de la Malavella.

22.00. Plaça de l'U d'Octubre de 2017. Xaranga Damm-er

Celrà
Festa major

00.00. CPJ El Moll. II Concurs de Pd's al Moll!.

Dissabte, 27 abril 2019

Caldes de Malavella
10a Festa de la Malavella. Esoterisme i misteri d'una llegenda feudal

12.00. Biblioteca municipal. Tertúlia amb la Malavella d'honor, Empar Moliner, que parlarà del seu llibre Tot això ho faig perquè tinc molta por.

16.00. Parc de la Sardana. Mercat nocturn esotèric. Parades de tarot, màgia, pedres energètiques; herbes remeieres, ungüents, espelmes, sabors,....

16.00. Parc de la Sardana. Servei de bar amb el Club Volei Joves Caldes i Club Esportiu Caldes.

16.00. Parc de la Sardana. Maquillatge de fantasia pels més menuts amb Dana Belly Art.

16.30. Davant la Casa Rosa. Xocolatada popular.

17.00. Carpa de tallers infantils del Parc de la Sardana. Tallers infantils d'elaboració d'espases i escuts, amb Anna Ribot Urbita.

17.00. Plaça Amical Mauthausen. Dansa de la Malavella. Representació de la Llegenda de la Malavella. Direcció de Marc Ciurana i text de Mateu Ciurana.

Tot seguit. Plaça Amical Mauthausen. Sortida de la cercavila amb la Colla Gegantera.

18.00. Carpa esotèrica del Parc de la Sardana. Taller d'expressions i llenguatge corporal, a càrrec d'Imma del Destí.

18.00. Carpa de tallers infantils del Parc de la Sardana. Tallers infantils d'elaboració de corones i bosses d'herbes espanta-bruixes i encaterii, amb Anna Ribot Urbita.

18.30. Carpa de tallers. Taller Little chef, explicació de la llegenda en anglès amb titelles i elaboració d'una recepta especial, amb Kids&U Santa Coloma.

18.30. Parc de la Sardana. Entrega de premis del 10è concurs d'aparadors, el 7è concurs d'ornamentació de balcons, façanes i finestres.

18.30. Carpa de tallers infantils del Parc de la Sardana. Tallers infantils de titelles de la Malavella i joc de taula de la Malavella, amb Anna Ribot Urbita.

20.00. Carpa esotèrica del Parc de la Sardana. Taller d'interpretació de somnis a càrrec d'Imma del Destí.

21.00. Ermita de Sant Grau. Rua de bruixes i bruixots. Cercavila amb les Bruixes de Caldes i el seu malèfic seguici, amenitzat amb el grup de percussió Caixa de Trons.